- Despre noi -

Paintball – un mod de viață

De peste 30 de ani, paintball-ul a devenit un adevărat fenomen internațional, fiind popular și apreciat în întreaga lume. Toți practicanții știu că, spre deosebire de alte sporturi-fenomen, precum fotbal sau baschet, în  paintball apar mereu noi terenuri, noi scenarii și noi moduri de joc pentru (aproape) toate categoriile de vârstă.

Proiectul PaintBallSports a fost lansat de mai bine de 11 ani de o echipă entuziastă care a avut un vis: acela de a aduce paintball-ul de calitate și în România.

Astăzi, echipa noastră, formată din Sorin, Ciobi, Coco, Remus, Ana și Bogdan, suntem pregătiți să organizăm pentru tine și grupul tău evenimente, teambuilding-uri și competiții de paintball atât pentru profesioniști cât și pentru copii sau amatori, în orice locație din țară.

De ce să alegi PaintballSports?

Echipa noastră a înțeles de la bun început că paintball-ul nu este doar o pură întâmplare, ci  veritabilă stare de spirit, un mod de viață dar și un business de succes.

În toți cei 11 ani de activitate, am organizat peste 1000 de evenimente de paintball pentru câteva mii de persoane, ajutându-i să-și depășească limitele sociale.

Paintball-ul este un sport care dezvoltă simultan capacitățile fizice cât și cele cognitive, iar noi am înțeles perfect acest lucru. Am pus la punct cele mai palpitante strategii și cele mai titrate bătălii de la primul război mondial și până în prezent sub forma a 6 scenarii diferite.

În toți acești ani, am pus la dispoziție echipamente profesioniste de paintball atât în Brașov cât și în alte locații din țară pentru grupuri între 6 și 100 de persoane. Mereu am reușit să oferim o experiență plină de adrenalină și momente de neuitat.

Promovăm aceste idei de peste 11 ani și, până acum, toți cei care au luat parte alături de noi la o competitie de paintball ne dau dreptate.

Vrei să iei și tu parte la o experiență de paintball de neuitat?

Rezervă acum!

Începuturile…

Sorin: În 2017, am fost chemat de un bun prieten la Costinești pentru a-l ajuta la promovarea unui teren de paintball. Am înțeles încă de prima oară de când am pus un marker în mână că pasiunea asta o să dureze. Și așa a fost.

De atunci, în fiecare an, am lucrat intens la multiple proiecte de paintball: Proiectul Poligon de la Costinești, Proiectul TeamSpirit în calitate de trainer în domeniul teambuilding-urilor, am preluat și dezvoltat proiectul de magazin online www.echipamentpaintball.ro, cel mai mare furnizor de echipamente de paintball din România iar acum lucrez alături de echipa mea la cel mai ambițios proiect de paintball din România -PaintballSports.

Cred că PaintballSports.ro va reuși ceea ce mi-am propus acum 11 ani: să putem aduce paintball-ul și în România la nivel de eveniment sportiv.

Ciobi: În 2003 am fost contactat de un prieten să îl ajut să își deschidă un teren de paintball în Brașov. Neavând la vremea aceea un loc de muncă, mi-am propus să încerc ceva nou.

Mi-a plăcut și de atunci organizez evenimente de paintball și de teambuilding în toată țara. În 2006 am participat la prima mea competitie de paintball. Împreună cu Sorin doresc să aducem paintball-ul nu numai la un nivel competițional, dar și accesibil pentru toate vârstele și toate buzunarele.

Atunci când vorbești, repeți ceea ce știi deja; atunci când asculți, poți să înveți lucruri noi!