- Informatii utile -

Cum programez un joc de paintball?PAINTBALL logo

In masura in care ati optat pentru un anume tip de joc, completati formularul de la rubrica rezervari. Odata solicitarea ajunsa la noi, va vom contacta telefonic in cel mai scurt timp pentru confirmarea perioadei, locatiei, si logisticii.

Unde este terenul de paintball?

Putem aplica strategiile atat in locurile special alese de catre noi, cat si la locatia dvs. Avem zone atent selectionate in majoritatea regiunilor turistice din judetul Brasov. Activand la nivel national, putem sa ne deplasam oriunde ne solicitati dumneavoastra, iar daca este cazul, ne ocupam de obtinerea aprobarilor de organizare in spatiile private alese, respectiv cladiri dezafectate, foste fabrici, paduri private.

Cate persoane pot participa la un meci de paintball?

Sugeram ca numarul minim de participanti sa fie 6. Cu cat numarul de participanti este mai mare, cu atat strategiile devin mai interesante.

Cum efectuam o plata? Necesita avans?

Nu solicitam avans pentru programarea evenimentelor, decat in cazul deplasarilor in afara judetului Brasov. Plata se poate efectua cash la momentul stabilit, prin op conform facturii aferente, sau cu cardul la sediul nostru din Brasov.

 

Ce expertiza au trainerii PaintballSports?

Personalul PaintballSports este atestat in domeniul turistic cu drept de organizare de evenimente sportive si competitionale. In plus, avem o vasta experienta in psihologia de grup, fiind orientati inspre dumneavoastra, clientii nostri si nevoile dvs.

Paintball-ul este un sport periculos?

Paintball-ul nu este un sport periculos in masura in care se respecta regulile de siguranta. In acest sens, elementele de protectie trebuie sa existe si sa fie utilizate conform regulamentului. Facem referire in special la masca de protectie a fetei, care de multe ori este indepartata necorespunzator in timpul jocului, periclitand astfel siguranta jucatorului. In cazul in care se respecta regulamentul, consideram ca paintball-ul este un sport periculos in aceeasi masura in care si fotbalul sau scrima este.

Am auzit ca bilele nu se sparg si lasa vanatai.

In acelasi regulament de siguranta ni se cere sa respectam o anumita distanta, anticipata la 10-15 metri, intre jucatori in timpul meciului, in functie de calitatea bilelor. Si ca tot am pomenit de bile, fiecare tip de bile are o anumita rigiditate in functie de conditiile climatice si terenul pentru care au fost fabricate. Avem mare grija sa adaptam bilele in functie de evenimentul dvs. De exemplu, nu vom folosi niciodata bile pentru timp rece in toiul verii, deoarece s-ar putea sa usture. In acest caz, ne vom asigura ca experienta dumenavostra nu va fi deloc dureroasa, ne vom asigura prin arbitri ca distantele de joc vor fi respectate.