- Pachet Profesional -

Gustă adrenalina paintball-ului!

Acest pachet este dedicat profesioniștilor în paintball care au înțeles că dincolo de adrenalină există pasiunea.
Atunci când pui pasiune, lucrurile pe care le faci ajung la mare artă. La fel sunt și competițiile organizate de PaintballSports pentru profesioniști. Ele aduc laolaltă iubitorii experimentați ai acestui sport, punându-i față în față cu strategii și tactici complexe de joc, folosite în mari conflicte istorice.
Astfel, toți jucătorii vor fi mai aproape într-un mod realist de momentul istoric recreat prin paintball.

Organizăm evenimente outdoor de paintball profesionale

Fie că tu și prietenii sau colegii tăi aveți deja o experiență în paintball sau nu, pachetul profesional poate fi o alegere potrivită!
Pentru cei începători, ne vom asigura că vor avea parte de o instruire militară cât mai adecvată pentru a se iniția în tainele paintball-ului. Cei avansați vor avea de înfruntat o serie de provocări strategice datorită scenariilor noastre și tacticilor adecvate pentru cunoscători.
Competițiile profesionale pe care le organizăm promovează paintball-ul ca un sport al instrospecției. Astfel, readucem un omagiu celor care s-au sacrificat pentru țările lor și sperăm că astfel toți participanții la competițiile noastre vor înțelege importanța rezolvării pașnice a conflictelor dintre oameni. Arma de paintball este un simbol al păcii, gloanțele ei fiind bile cu vopsea.
Fiecare competiție de paintball, fie că este indoor sau outdoor (în aer liber), este de fapt o competiție cu noi înșine, transformându-ne într-o variantă îmbunătățită a noastră.
De aceea, la PaintballSports, credem că oricine poate practica paintball-ul și toți jucătorii trebuie să aibă aceleași drepturi atât pe teren cât și în viața de zi cu zi.

Dorești o ofertă personalizată de paintball profesional pentru tine și grupul tău?

Solicită oferta