- Sarajevo -

Sarajevo-Survival-Map-1992-1996
„In 1991, anul in care Uniunea Sovietica s-a destramat, o renastere nationalista a maturat Europa de Est. Ea a gasit expresia cea mai agresiva in Iugoslavia, o federatie incropita rapid, in 1943, din sase republici.

Conflictul a inceput rapid cu Slovenia, care in 10 zile si-a capatat independenta si  a atins apogeul in anul urmator, cand Bosnia si-a declarat independenta fata de Serbia.

O mare diversitate culturala coabita pasnic in capitala Sarajevo: sarbi, croati, albanezi, crestini si musulmani isi duceau traiul pasnic, in buna intelegere.

Cand Parlamentul recent infiintat de la Sarajevo a hotarat crearea Republicii Independente si Suverane Bosnia, armatele sarbe au inconjurat orasul aflat in vale, asediindu-l de pe culmile dealurilor invecinate timp de 3 ani de zile necontenit, taiand aprovizionarea cu energie si alimente in tot acest timp.”

 

Scenariu Sarajevo – evenimente outdoor
Ești pregătit de o competiție de paintball cu foarte mult suspans și adrenalină? Scenariul Sarajevo este pentru cei care doresc să-și îmbunătățească puterea de concentrare și acuitate în luarea deciziilor.
E timpul să ne arăți cât de curajos ești să înfrunți echipa adversă fie în calitate de atacator, fie apărător, dând dovadă de rapiditate și maximă concentrare. Scenariul Sarajevo de evenimente outdoor este alegerea excelentă pentru grupurile de cel puțin 6 persoane.

Scopul strategiei: este una din cele mai interesante stategii aplicate de noi la instructiile finale. Astfel, o echipa va proteja mijlocul terenului, in timp ce a doua echipa se va amplasa strategic de jur imprejurul terenului, incercuind astfel echipa adversa. Nu exista respond, jucatorul lovit de bila de paintball va fi automat eliminat din joc. Jocul se termina in momentul in care una din echipe elimina ultimul jucator al echipei adverse. Este o strategie de viteza si de amplasare tactica, presupune foarte mult suspans, dar si concentrare si acuitate in decizii.

 

Tipul strategiei: ofensiv activ/defensiv activ

Grad de dificultate: incepator/mediu

Timpul anticipat: 45 minute

Numar minim de participanti: 6

Numar minim de bile: 150 

Compatibil cu pachetele: business, economic

Tip teren: all terrain