Locatii

Brasov

In orasul Brasov, exista o zona pitoreasca numita Iepure, situata in cartierul Bartolomeu, la poalele Muntelui Tampa. Aceasta zona a fost denumita astfel datorita unui deal in forma de iepure, care poate fi observat de la distanta.

Iepure este renumit pentru frumusetea sa naturala si pentru atmosfera linistita si relaxanta pe care o ofera. Aici veti gasi o combinatie de paduri luxuriante, pajisti verzi si poteci incantatoare, care fac acest loc potrivit pentru plimbari si activitati in aer liber.

Zona Iepure este populara printre localnici si turisti datorita peisajului sau fermecator si a posibilitatii de a petrece timp in mijlocul naturii. Este o oaza de liniste si relaxare in mijlocul agitatiei orasului Brasov.

Datorita amplasarii sale aproape de Muntele Tampa, zona Iepure ofera si posibilitatea de a urca pe munte si de a admira panorama spectaculoasa a orasului Brasov si a imprejurimilor sale.

Daca doriti sa va relaxati in mijlocul naturii, sa va bucurati de o plimbare sau sa faceti o escapada la munte, zona Iepure din Brasov este un loc minunat de explorat.

In functie de disponibilitateagrupului, aceste zone din orasul Brasov se pot stabili de comun acord astfel incat experienta sa fie una de neuitat.

Imprejurimi

Brasovul ofera o varietate de locuri in natura unde poti juca paintball si te poti bucura de combinarea acestei activitati cu frumusetea peisajelor montane din zona. Iata cateva dintre aceste locuri:

1. Padurea Trupele Negre - Aceasta padure se afla in apropierea orasului Brasov si ofera un mediu natural ideal pentru jocurile de paintball. Terenul impadurit cu dealuri, copaci si obstacole naturale iti va oferi o experienta autentica si captivanta. Ai posibilitatea sa joci in mijlocul naturii, profitand de privelistea muntoasa si de aerul curat.

2. Parcul National Piatra Craiului - Situat la aproximativ o ora de mers cu masina de Brasov, Parcul National Piatra Craiului este o destinatie populara pentru iubitorii de natura. Aici vei gasi terenuri deschise si paduri, cu peisaje spectaculoase si trasee montane. Exista spatii ample unde poti organiza sesiuni de paintball in mijlocul naturii salbatice.

3. Dealurile din jurul satului Rasnov - Rasnov este un sat pitoresc situat la cativa kilometri de Brasov, cunoscut pentru cetatea sa medievala. In jurul satului se intind dealurile verzi si colinele, oferind spatii ideale pentru jocurile de paintball in natura. Poti explora terenurile colinare si puteti organiza meciuri intr-un cadru linistit si relaxant.

4. Parcul Natural Bucegi - Parcul Natural Bucegi este o arie protejata in apropierea Brasovului, renumita pentru frumusetea peisajelor alpine. Aici vei gasi terenuri variate, de la paduri dese pana la pajisti si stanci impresionante. Poti alege diferite locatii in cadrul parcului pentru a juca paintball, adaptandu-te la nivelul de dificultate si preferintele tale.

Acestea sunt doar cateva dintre locurile in natura din Brasov unde poti juca paintball. Asigura-te ca verifici regulile si restrictiile locale, precum si obtii acordurile necesare pentru a te asigura ca vei juca paintball intr-un mod responsabil si respectand mediul inconjurator.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconDespre noi Quick Menu IconLocatii Quick Menu IconGalerie foto
Quick Menu Icon Products Navigare rapida
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.