Paintball Sports

Scurt istoric

Din dorinta de a impartasi o experienta speciala, am inceput in urma cu 11 ani un proiect care, in timp, ne-a dat posibilitatea sa intelegem ca paintball-ul nu este doar o intamplare, ci o stare reala de spirit, o stil de viata si, nu in ultimul rand, o afacere de succes.

In toti acesti ani, am incercat sa va aratam ca prin paintball ne putem redescoperi pe noi insine, putem descoperi in noi acea parte algoritmica - strategica a noastra prin care putem depasi limitele noastre sociale. Este un sport, de unde si numele care ne defineste, PaintballSports , un sport care dezvolta abilitati fizice si dinamice - cognitive in acelasi timp.

Promovam aceste idei de 11 ani acum si credem cu tarie in ele si toti cei care ati facut parte dintr-o competitie de paintball , impreuna cu noi sau in alta parte.

Credem ca putem avea paintball de calitate si in Romania, si acesta este motivul pentru care noi am decis sa aparem sub aceeasi sigla, cea a PaintballSports, si sa va chemam si la live, plin de adrenalina, cele mai incitante strategii, cele mai cunoscute batalii de la primul razboi mondial pana in prezent. Jucand paintball, vei avea oportunitatea de a-ti arata abilitatile de strategie si coordonare, impreuna cu prietenii sau familia. De asemenea, vei avea ocazia sa iti exersezi reflexele si sa te simti ca un adevarat soldat intr-un camp de lupta simulat.

Paintball brasov | Teambuilding Brasov | Airsoft | Evenimente Outdoor

Paintball sports
Paintball Sports

Pachete

Paintball se adresează tuturor, de aceea noi, la PaintballSports.ro, am crezut că ar trebui să fie accesibil tuturor. Din acest motiv, am creat pachetul economic.

Asadar, bugetul nu va mai fi o problemă atunci când încercați sau exersați acest sport și chiar dacă sunteți studenți și vă adunați într-un echipaj mare sau doar un grup de prieteni și doriți să vă petreceți timpul într-o manieră mai mult decât excelentă, aveți a ales pachetul perfect. De asemenea, îi încurajăm pe toți să încerce acest sport chiar dacă încă nu au atins vârsta de maturitate. Copiii sunt, de asemenea, întâmpinați, avem echipamente special concepute pentru ei.

Chiar și familiile pot practica acest sport pentru activitățile din weekend. Desfășurăm această activitate într-un mediu natural cu aer proaspăt și vă poate completa cu ușurință activitățile de relaxare. Cu această ocazie, facem și niște exerciții, vă garantăm că nu veți mai avea nevoie de sală.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați telefonic sau sa completati formularul de rezervare
PaintballSports vine cu o serie de strategii de jocuri de paintball special adaptat pentru angajații dumneavoastră. Prin urmare, pe lângă o metodă bună de recreere, strategiile de paintball vor sublinia abilitățile individuale ale angajaților dvs. Avem strategii perfect adaptate în funcție de obiectivul de a vă construi echipa. Aceste strategii pot fi discutate inițial, aplicate și monitorizate psihologic, astfel încât rezultatul să fie concludent.

Prin urmare, angajații dvs. se vor distra atât, interpunându-se cu personajele fictive ale strategiilor noastre, cât și o experiență personală și colectivă excelentă.

Paintball ne oferă posibilitatea de a ne exprima, dincolo de sistemul social, de a ne dezvolta abilitățile de lider sau de a ne da seama dacă avem abilități de planificare și clarvăzătoare atunci când stabilim strategiile. NU este un sport agresiv; dimpotrivă, este un sport strategic care dezvoltă simțuri pe care poate încă nu le-ai descoperit singur în domeniul tău de activitate.

Pentru o ofertă personalizată, vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de rezervare.
Nivelul optim pentru degustarea adrenalinei paintball se găsește prin aplicarea strategiilor acestui pachet, dedicat în special profesioniștilor, celor care au înțeles că dincolo de adrenalină există pasiune, iar atunci când pui pasiune în lucruri, acestea ajung la statutul de artă. La fel este și în paintball, competițiile organizate de PaintballSports.ro îi reunesc pe toți iubitorii acestui sport. Vom aplica strategii tactice complexe, care au fost folosite în marile conflicte istorice, în încercarea noastră de a ne apropia cât mai real și posibil de momentul recreat de paintball.

Prin urmare, aducem în atenția colectivă un tribut adus celor care s-au sacrificat pentru diverse cauze și sperăm că astfel vom înțelege mai bine importanța concurenței dintre oameni și soluționarea pașnică a conflictelor dintre noi. Credem că arma paintball este un simbol al păcii. Datorită faptului că gloanțele sunt bile de vopsea, credem că fair-play-ul ar trebui să existe necondiționat în conduita noastră și adversarul din teren să ne facă pe fiecare dintre noi mai buni în competiția cu noi înșine.

Competițiile profesionale organizate de PaintballSports.ro promovează paintballul ca sport de introspecție; prin strategiile aplicate, înțelegem momente cruciale din viața predecesorilor noștri, ajungem cât mai fideli și apropiați cu putință de starea sufletească și de emoțiile prin care au trecut în timpul luptelor.
Paintball Sports

Rezerva acum!

Daca esti in cautarea unei experiente deosebite si plina de adrenalina, paintball-ul este alegerea perfecta! In timp ce joci paintball, vei avea parte de o experienta intensa si distractiva, care iti va testa abilitatile, iti va creste nivelul de energie si te va face sa te simti in viata.

Telefon WhatsApp
Quick Contact Icon Contact rapid
Quick Menu IconDespre noi Quick Menu IconLocatii Quick Menu IconGalerie foto
Quick Menu Icon Products Navigare rapida
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.